Ποιοί Είμαστε

Συνεχίζοντας την παράδοση από το 1930, η τέταρτη γενιά της οικογένειας Βλασσόπουλου, τα αδέλφια Νίκος και Μανώλης Βλασσόπουλος, διατηρούν στη Ζάκυνθο το οικογενειακό ελαιοτριβείο.

Μέσα από αυστηρά επιλεγμένη συγκομιδή ελιάς παράγουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Epsilon Precious. Το Epsilon Precious είναι το απόσταγμα της μοναδικής ποικιλίας Κορωνέικης ελιάς. Συλλέγεται, επεξεργάζεται και φυλάσσεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου της οικογένειας Βλασσόπουλου.

Το Epsilon Precious, το δικό μας ελαιόλαδο, προσφέρεται στον άνθρωπο όπως δημιουργήθηκε για να τον γεμίσει αγάπη, να τον θρέψει και να τον διατηρήσει ενεργητικά υγιή και νέο, ώστε να χαίρεται τη ζωή και να ζει την κάθε στιγμή.

Το Epsilon Precious είναι το βοτάνι της φύσης, μια ανθρώπινη πράξη, μια πράξη αγάπης.

Η καθαρότητα και οι συνθήκες υγιεινής αποτελούν πρωταρχικό μέλημα της οικογένειας Βλασσόπουλου. Το ελαιόλαδο φυλάσσεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με αυστηρώς ελεγχόμενη θερμοκρασία, έτοιμο προς συσκευασία και τυποποίηση, ώστε να καταλήξει στο τραπέζι σας με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Η μοναδικότητα βάσει της διαφορετικότητας είναι στη φύση μας. Ας την ανακαλύψουμε, ας την πιστέψουμε, ας διακριθούμε. Και μέσα από τη διάκριση ας επέμβουμε θετικά με γνώμονα την ουσιαστική προσφορά στον άνθρωπο.